top of page

Rólam

abigelet.jpg

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

 

Megpróbálom néhány szóban, összefoglalni, hogy ki vagyok. :)

Mint minden ez is nézőpont kérdése.

Budapesten vidéki, Németországban magyar, Portugáliában német. Magyarországon jogász, Németországban fotós, Madeirán blogger. Anyukák között karrierista, karrieristáknak "csak anya". Idősek között fiatal, fiatalok között öreg. Kutyásoknak macskás, macskásoknak kutyás. Gazdagok között szegény, szegények között gazdag. Nem tartozom kimondottan sehova és mégis mindenhova. Ismerős? Akkor maradj velem, élvezni fogod az írásaimat. Írok filter nélkül mindenről, ami megérint, boldoggá vagy szomorúvá tesz. Az élményeim, gondolataim, érzéseim színhelye ez a blog.

Jelenleg Madeirán élek, egy piciny portugál szigeten az Atlanti-óceánon. 2 gyerek szerető anyukája, 2 cica és 1 kutyus boldog gazdija és egy szuper férj remélhetőleg szuper felesége vagyok. A kislányomat Budapesten, a kisfiamat Hamburgban szültem. Mindketten kiválóan beszélnek, írnak és olvasnak magyarul, németül és angolul. Tíz évet Németországban éltem és német állampolgárságot szereztem. Van egy fotóstúdióm, szabadidőmben szívesen írok. Imádok utazni, érdekes helyeket felfedezni, új ízeket, különböző tradíciókat, kultúrákat megismerni, fotózni. Szeretek jókat enni, de szeretek sportolni is. Szívesen beszélgetek, olvasok vagy játszom éjszakába nyúlóan, de élvezem az egyszerű, összebújós filmnézős estéket is. Ez mind én vagyok.

Jelenleg ingatlan fotózást és videó készítést tanulok, blogot írok nektek és egy mesét a gyerekeimnek, amit a feliratkozóknak ingyen elérhetővé teszek.

Köszönöm, ha itt vagytok velem, olvastok, hozzászóltok, kérdeztek, csak kérlek legyetek kedvesek 😊

Puszi, ölelés,   

Abigél

  • Instagram

Kövess Instagramon:

bottom of page