top of page

Welcome to Miami!

Sziasztok!

Fájó szívvel elköszöntünk New Yorktól és elindultunk Miamiba. Bár a repülő út most csak 3 óra volt, a reptéri várakozás, ami szintén 3 órára sikeredett, kissé felborzolta az idegeinket :) Mondjuk elég jó kilátás nyílt a repcsikre, láttuk felszállást, landolást... ez baromi érdekes volt fél óráig, onnantól látványosan szenvedtünk. A repülőn viszont kedves kis utazótársainknak sikerült újra életet önteni belénk. Két baba utazott a gépen, az egyik közvetlenül előttünk, a másik (csoki bébi) pedig mellettünk. Végig műsoroztak nekünk.


Miami Beach igazi Üdülőparadicsom.


Az idő tökéletes, bár tegnap volt egy óriási felhőszakadás, aztán mintha mi sem történt volna, ragyogó napsütés ismét. Pálmafák mindenhol, egymást érik a part menti bárok, dübörög a musica latina. Az óceán meseszép, nagyon széles, fehér homokos partszakasz, a víz kristálytiszta és attól függően honnan süti a nap, a kék és a zöld minden árnyalatában játszik.

Első nap reggelig mulattunk Tomi haverjával, aki itt él, elmentünk koktélozni egy olyan helyre, ahol szinte az egész személyzet magyar. Sok-sok margaritát ittunk, na meg vizipipáztunk grapefruitos mentásat, meg citromos mentásat.

Itt mindenhol buli van. Végig az utcákon, parton, mindenhol. Rengeteg lehetőség van különböző programokra, és mivel itt is megtaláltuk magyar honfitársainkat, rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak. Mit érdemes, hol érdemes... Eddig úgy volt, hogyha itt letelik a hetünk, akkor bérelünk autót a maradék négy napra és irány le a Key Westre (USA legdélebbi pontja) és lesz ami lesz. Semmi szállás nincs még foglalva ott mert Tomi úgy akarta, hogy az legyen lutri, majd motelezünk. Az itt élők azt mondták, hogy csodaszép oda az út 300 km az óceánban a szigetek között, de egy nap alatt bőven be lehet járni és az autóbérlés meg a szállás ott drága, kár 4 napot rászánni. Helyette mást ajánlottak. Hetente kétszer indulnak 3 napos hajóutak a Bahamákra, ami itt van mellettünk egy éjszaka alatt ér oda a hajó és két helyen köt ki. Kár lenne kihagyni, ha már itt vagyunk. Így jutottunk el odáig, hogy akkor inkább elmegyünk a Bahamákra hajóval :) és a maradék 1 nap leautózunk Key Westre, ha marad még pénzünk. Ez tehát a program a következő napokra. Eddig még nem tudtuk a végét, csak az egy hét Miami volt biztos, utána kérdőjel volt. Szóval május 19-én esküvő, május 20-án pedig nászút a Bahamákon :) Majd küldünk képeket. Már el is érzékenyültem. Végérvényesen, visszafordíthatatlanul és kimondhatatlanul szerelmes vagyok a férjembe :) és azt hiszem ő sem közömbös irántam :) Bárcsak ez örökké így maradna.

puszi,

Abigél

12 megtekintés0 hozzászólás

Kapcsolódó bejegyzések

Comments


Subcribe
bottom of page